Werkschoenen Sneakers S1P

Werk je in een gevaarlijke omgeving?

  • Moet je veel bukken, staan en lopen?
  • Werk je in de horeca, magazijn of keuken?
  • Wil je je voeten beschermen tegen vallende objecten, scherpe voorwerpen en elektrische schokken?

Dan zijn S1P-Werkschoenen Sneakers de perfecte keuze voor jou!

S1P-werksneakers zijn voorzien van een veiligheidsneus, anti-penetratie zool en anti-slipzolen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, dus er is altijd een paar dat perfect bij je past.

Bekijk nu ons ruime assortiment werksneakers!

Resultaat 1–48 van de 67 resultaten wordt getoond

Werkschoenen Sneakers S1P

S1P-werkschoenen zijn een type veiligheidsschoen dat is ontworpen om de voeten te beschermen tegen een breed scala aan gevaren, waaronder vallende objecten, scherpe voorwerpen en elektrische schokken. S1P-werkschoenen zijn ook voorzien van anti-slipzolen, waardoor ze veilig zijn om te dragen op gladde oppervlakken. S1P-werkschoenen zijn een goede keuze voor mensen die in gevaarlijke omgevingen werken, zoals bouwplaatsen, magazijnen en fabrieken.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van S1P-werkschoenen:

  • Veiligheidsneus: de veiligheidsneus van een S1P-werkschoen is gemaakt van een sterk materiaal dat de voet kan beschermen tegen vallende objecten met een gewicht tot 200 joule.
  • Anti-penetratie zool: de anti-penetratie zool van een S1P-werkschoen is gemaakt van een materiaal dat de voet kan beschermen tegen scherpe voorwerpen met een lengte tot 11 millimeter.
  • Anti-slipzolen: de anti-slipzolen van een S1P-werkschoen zijn gemaakt van een materiaal dat ervoor zorgt dat je niet uitglijdt op gladde oppervlakken.
  • Ademend: S1P-werkschoenen zijn gemaakt van ademende materialen die ervoor zorgen dat je voeten koel en droog blijven.
  • Comfortabel: S1P-werkschoenen zijn ontworpen om comfortabel te zijn, zodat je ze urenlang kunt dragen.

Als je op zoek bent naar een veilige en comfortabele werkschoen, dan is een S1P-werkschoen een goede keuze.

S1P Werkschoenen Sneakers: De Perfecte Combinatie van Veiligheid en Stijl

In de wereld van werkschoenen is er één type dat zich onderscheidt van de rest: de werkschoenen sneakers S1P. Deze schoenen combineren de beschermende eigenschappen van traditionele werkschoenen met het comfort en de stijl van sneakers. Het resultaat? Een werkschoen die niet alleen uw voeten beschermt, maar ook een hoog draagcomfort heeft en er fantastisch uitziet.

Wat Maakt S1P Werkschoenen Zo Speciaal?

De S1P normering is de juiste veiligheidsnorm voor vele beroepen, waaronder diverse logistieke functies. De schoenen voldoen aan de volgende veiligheidseisen: ze hebben een beschermende neus die bestand is tegen een impact van 200 joule, wat overeenkomt met het vallen van een voorwerp van 20 kg van een meter hoogte. Ze zijn voorzien van een antiperforatie tussenzool die voorkomt dat scherpe voorwerpen doordringen en uw voet verwonden. Daarnaast zijn ze uitgerust met een gesloten hiel, wat betekent dat uw voeten aan alle kanten worden beschermd.

Dit zijn slechts enkele van de vele kenmerken die de S1P werkschoenen onderscheiden van andere veiligheidsschoenen. Dankzij de S1P normering kunt u er zeker van zijn dat uw voeten goed beschermd zijn, of u nu zware pallets verplaatst in een magazijn of werkt met scherpe voorwerpen.

Veiligheidsneuzen: De Cruciale Bescherming van Werkschoenen S1P

Een van de cruciale elementen die de werkschoenen S1P hun superieure bescherming biedt, is de veiligheidsneus. Deze neus kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals staal of kevlar, en is ontworpen om te beschermen tegen vallende voorwerpen en andere gevaren op de werkvloer. De letter ‘P’ in S1P staat namelijk voor ‘Penetration Resistance’, wat betekent dat de schoenen beschikken over een niet doordringbare tussenzool. Deze tussenzool, vaak gemaakt van het sterke materiaal kevlar, zorgt ervoor dat scherpe voorwerpen niet door de zool heen kunnen dringen en de voet kunnen verwonden.

Naast de veiligheidsneus en de antiperforatie tussenzool, hebben S1P werkschoenen nog een andere belangrijke beschermende eigenschap: een verharde neus. Deze neus biedt extra bescherming tegen stoten en is bijzonder belangrijk in omgevingen waar de kans groot is dat er zware voorwerpen op de voeten kunnen vallen.

Zowel de verharde neus als de stalen neus zijn te vinden in verschillende modellen van S1P werkschoenen, of u nu kiest voor een hoog model dat extra ondersteuning biedt aan de enkels, of een laag model dat meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid biedt. Elk model is ontworpen met het oog op maximale veiligheid en comfort, zodat u met een gerust hart uw werk kunt doen.

Materialen en Ontwerp

De materialen die worden gebruikt in S1P werkschoenen zijn van de hoogste kwaliteit. De beschermende neus kan gemaakt zijn van staal of van een lichtgewicht materiaal zoals kunststof of kevlar. De tussenzool is meestal van staal of kevlar, beide materialen bieden uitstekende bescherming tegen perforatie door scherpe voorwerpen zoals spijkers.

Bovendien beschikken deze schoenen over antistatische eigenschappen. Dit betekent dat ze de opbouw van statische elektriciteit in uw lichaam helpen voorkomen, wat vooral belangrijk is in werkomgevingen waar dit een risico kan vormen.

De S1P werkschoenen zijn beschikbaar in zowel een hoog als een laag model, en komen in allerlei maten en stijlen. Dus of u nu de voorkeur geeft aan een robuuste look of een meer casual stijl, u vindt zeker iets dat bij u past.

Waarom Kiezen voor S1P Werkschoenen?

Met de S1P werkschoenen krijgt u het beste van twee werelden: de beschermende eigenschappen van traditionele werkschoenen en het comfort en de stijl van sneakers. Ze zijn ideaal voor wie veel moet bewegen op het werk, zoals in magazijnen of in andere logistieke functies.

Ook zijn ze zeer geschikt voor indoor werkzaamheden en beroepen waar u veel kilometers maakt. Dankzij de schokabsorptie en de antislip zool kunt u met deze schoenen makkelijk en veilig bewegen, zelfs op gladde oppervlakken.

Maak de Juiste Keuze Safety Sneakers

Op Werkschoen.nl bieden we een breed aanbod aan S1P werkschoenen. We hebben modellen voor heren en dames, in diverse kleuren en stijlen.

Bekijk ook onze collectie werkschoenen met een stalen neus en waterdichte werkschoenen. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij onze klantenservice.

Veelgestelde vragen over Werkschoenen Sneakers S1P

De S1P normering betekent dat de schoenen voldoen aan specifieke veiligheidseisen. Ze hebben een beschermende neus, een antiperforatie tussenzool en antistatische eigenschappen.

S1P werkschoenen zijn ideaal voor verschillende sectoren, waaronder logistiek en bouw. Ze zijn vooral geschikt voor beroepen waar een hoog risico bestaat op vallende of scherpe voorwerpen.

Ja, bij Werkschoen.nl hebben we een uitgebreide collectie S1P werkschoenen in diverse stijlen, kleuren en maten.

Ja, S1P werkschoenen zijn ontworpen met een hoog draagcomfort in gedachten. Ze combineren de veiligheidsaspecten van traditionele werkschoenen met het comfort van sneakers.

U kunt S1P werkschoenen kopen op onze webshop, Werkschoen.nl. We bieden een breed assortiment aan werkschoenen die aan de S1P norm voldoen.