Verzenden

Bestellingen die alleen voorradige producten bevatten, worden dezelfde dag of de volgende dag, ‘s ochtends vroeg, verzonden. Producten die op dit moment niet in voorraad zijn, zijn over het algemeen binnen 5 tot 7 werkdagen beschikbaar en worden na ontvangst vanuit onze vestigingen verzonden.

Bestellingen met producten in voorraad en andere met vertragingen (gewoonlijk 5 tot 7 werkdagen) worden niet gesplitst en worden in één keer geleverd.

De verzendkosten bedragen €5,95 ex. BTW wanneer uw totaal aanschafbedrag inclusief BTW onder de € 75,00 is.

Wanneer uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u automatisch een e-mail met een trackingnummer voor uw pakket. U hoeft alleen maar op de link in de e-mail te klikken en naar de website van onze partner DHL te gaan om de status van uw pakket te weten.

Voor bestellingen van afhaalpunten wordt u per sms op de hoogte gebracht wanneer uw pakket beschikbaar is.

Let op! Zorg ervoor dat u uw contactinformatie (e-mail en telefoonnummer) invoert wanneer u bestelt om toegang te krijgen tot al deze informatie.

Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt het beste uw wijzigingsverzoek naar ons schrijven als reactie op uw orderbevestiging. Je ontvangt dan een bevestiging van onze klantenservice.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 ex.BTW voor bestellingen die door de brievenbus passen
€5,95  ex.BTW voor bestellingen onder de € 75,- incl. BTW

Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-  incl. BTW

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.