Werkklompen

De werkklompen zijn populair in Nederland. Werkklompen zijn comfortabel en handig om te hebben. Ze beschermen je voeten en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Klompen zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, rubber of leer, veelal voorzien van een stalen neus en anti-slip zool.

Resultaat 1–48 van de 143 resultaten wordt getoond

Birkenstock Dichte Klomp Profi Birki 0740

61.99 incl. BTW

SIKA 8105 FLEX LBS

89.9996.99 incl. BTW
OVER

Werkklompen

Werkklompen

Werkklompen zijn schoenen die speciaal gemaakt zijn voor het werken in drukke en veeleisende omgevingen. Ze zijn ontworpen om comfortabel, sterk en veilig te zijn. Veiligheidsklompen zijn vaak voorzien van een stalen neus en een anti-slip zool.

Werkklompen voor op het werk

Van kantine keukens, de agrarische sector en de medische sector: Functionele werkkleding is belangrijk in bijna elke bedrijfstak. Vooral wanneer met een hoge bewegingsintensiteit wordt gewerkt, worden de voeten zwaar belast. Om pijnlijke voeten aan het eind van de werkdag te voorkomen, vindt u bij ons een ruime keuze aan comfortabele medische klompen en werkklompen. De werkklomp geniet in vele beroepen grote populariteit wegens zijn soepelheid, fijne pasvorm, hoog draagcomfort en een goede antislip zool. Verpleegkundigen waarderen de voordelen van het robuuste schoeisel evenzeer als koks of laboratoriummedewerkers.

Werkklompen met Stevige zolen en open hak

Werkklompen zijn halfopen schoenen met een stevige zool vaak voorzien van een composiet of stalen neus. Deze pantoffelachtige schoenen ontwikkelden zich uit de massieve houten zolen die lange tijd in de Engelse en Zweedse streken werden gebruikt, aan de voorkant waarvan een halve vorm van leer of canvas werd gespijkerd. We hebben een groot assortiment Zweedse klompen.

De Nederlandse klomp, bijvoorbeeld, die ook op dit concept is gebaseerd, werd zeer populair. Tegenwoordig worden schoenen echter van allerlei materialen gemaakt, maar ze zijn nog steeds gebaseerd op het eenvoudige en materiaal besparende fabricageconcept. Zij behoren tot de favoriete soorten werkschoenen, vooral in de verpleging, voor medisch personeel en voor keukenpersoneel.

Als werkschoenen hebben zij het grote voordeel dat zij zeer comfortabel zijn en qua gebruik lijken op een behaaglijke lichtgewicht pantoffel. In onze winkel hebben wij werkklompen in vele verschillende uitvoeringen, maten en kleuren voor dames, heren en kinderen.

Werkklompen kunnen volledig open worden gedragen, met een bevestigingsriempje voor de hiel of met een gesloten hiel. Bij bijna alle modellen kan het riempje vanaf de hiel over de schoen worden geschoven als het niet meer nodig is. Veel voorkomend in de medische wereld en ideaal voor dagelijks gebruik.

Veiligheidseisen van werkklompen

Zelfs in halfopen uitvoering voldoen onze klompen ook wel werkklompen genoemd, aan de eisen van de geldende voorschriften en normen dankzij hun antislipzolen, ergonomische voetbedden en ademende materialen. De bij ons verkrijgbare klompen worden aangeboden in de beschermingsklassen OB, S1 en SB, alsook in ESD-schoenen en antistatische versies. De veiligheidsklompen zijn voorzien van een beschermende neus van aluminium of staal.

Op veel werkplekken moeten werknemers lange tijd staan en lopen, daarom is schoeisel van bijzonder belang. Om te voorkomen dat voeten en benen moe worden, moeten werkschoenen met een voetbed of dempingssysteem worden gekozen, die de voet voldoende bewegingsvrijheid bieden.

Onze werkklompen voldoen aan alle veiligheidsnormenen zijn zowel comfortabel als gemakkelijk schoon te maken. Slipvaste buitenzolen zorgen bovendien voor veiligheid op alle ondergronden. En een stalen neus in de punt van de klomp beschermt de drager tegen vallende voorwerpen. Wij hebben het grootste assortiment werkklompen van alle bekende merken.

Maak nu gebruik van ons repertoire werkschoenen om uzelf en uw medewerkers optimaal uit te rusten op alle werkterreinen.

Witte werkklompen voor een professionele uitstraling in geneeskunde en zorg

Voor het dagelijkse werk in de gezondheidszorg hebben verpleegsters, ziekenverzorgsters, doktersassistenten en geriatrische verpleegsters verschillende soorten schoeisel nodig, zoals veiligheidsklompen. Wit, groen en zwart zijn enkele van de aangeboden verschillende kleuren. Dankzij hun frisse designs kunnen kleurrijke werkklompen uw werkmotivatie verhogen en afwisseling brengen in uw dagelijkse werkroutine. Tegelijkertijd hebt u echter ook veiligheidsschoenen nodig die de juiste functionaliteit hebben, zodat u ze tijdens het werk goed kunt gebruiken. Let op de eisen van uw beroep bij het werkklompen kopen. Bekijk goed welke normering uw functie vereist, bijvoorbeeld het gebruik van een klomp met een open of gesloten hiel, in onze winkel vindt u een groot assortiment werkklompen met dichte hiel in allerlei veiligheidsklasse.

Vertrouwen door de juiste werkklompen

In medische beroepen is het belangrijk dat zelfs de kleding vertrouwen wekt bij patiënten en personeel. Daarom moet bij de keuze van alle kleding, zoals jassen en broeken, rekening worden gehouden met een professionele uitstraling en dit geldt ook voor klompen. Wit is de dominante kleur hier, het straalt bekwaamheid en ernst uit. Felle klompen in verschillende kleuren zoals aqua, lavendel of bordeauxrood kunnen echter ook geschikt zijn, afhankelijk van de locatie. Het belangrijkste is dat u zich comfortabel voelt met het schoeisel en de klompen met plezier draagt, zelfs tijdens langere werkdagen met dagelijks gebruik. Dit zal uw motivatie verhogen en ervoor zorgen dat u met plezier naar het werk gaat.

Aangenaam om te dragen

Andere kenmerken van witte klompen / medische klompen (of gekleurde klompen) maken is dat ze comfortabeler zijn om te dragen. Zo worden bijvoorbeeld materialen als Duflex gebruikt, die superzacht zijn en daardoor bijzonder comfortabel om te dragen. De bovenmaterialen en voetbedden zijn meestal gemaakt van ademende materialen en zijn antibacterieel, zodat aan uw hoge hygiëne-eisen aan de schoenen kan worden voldaan. Warmteophoping in de schoenen wordt effectief voorkomen door maatregelen zoals een geperforeerde toebox. Dit helpt hevig zweten te voorkomen.

Werkklompen kopen

Werkklompen (wit en andere kleuren) voor werknemers in medische beroepen worden aangeboden met speciale antislip zool. Werkklompen kopen met deze eigenschappen zorgen ervoor dat u veilig kunt lopen, zelfs op gladde vloeren in klinieken, tehuizen en dokterspraktijken. De slijtvaste zolen zijn ook schokabsorberend, zodat schokken kunnen worden opgevangen en uw voet beschermd blijft.