OVER DE

Werkkleding

Professionele werkkleding voor beroep en hobby

In veel beroepen en werkgebieden is de juiste werkkleding verplicht. Maar ook voor hobbyisten is werkkleding van hoge kwaliteit de moeite waard, omdat deze de nodige veiligheid garandeert bij tal van werkzaamheden. In de categorie “Werk” vindt u de juiste kleding voor uw project, veiligheidsschoenen en de bijbehorende uitrusting, zoals handschoenen, helmen en kniebeschermers. Afhankelijk van de activiteit is een goede uitrusting meer dan alleen werkkleding: Daarom vindt u hier ook ademhalingsbescherming, gelaatsbescherming, gehoorbescherming en valbescherming. Daarnaast bieden wij ook complete uitrustingen voor speciale activiteiten, zoals lasbenodigdheden.

Hoogwaardige werkkleding voor binnen en buiten

De juiste werkkleding beschermt u tegen reële gevaren, zoals zware goederen of machines, mogelijk zelfs gezondheidsbedreigend vuil en natuurlijk ook tegen de weersomstandigheden als u buiten of in onverwarmde ruimten werkt. Alleen wie zich prettig voelt in zijn werkkleding en niet meer zweet of bevriest dan nodig is, kan geconcentreerd en zonder vermoeidheid werken. Nieuwe werkkleding houdt dus ook rechtstreeks verband met productiviteit. Naast de beschermende functie voldoet hoogwaardige werkkleding ook aan bepaalde comforteisen. Als de kleding niet goed past, kan dat soms een negatieve invloed hebben op het werk; hier moet dus aandacht worden besteed aan de nauwkeurigheid van de pasvorm en de juiste maat.

Geteste kwaliteit, robuuste materialen en lange levensduur voor uw werkkleding

Werkkleding moet aan een groot aantal eisen voldoen: Jassen en broeken met snijbescherming beschermen u tegen verwondingen, met kniebescherming kunt u comfortabeler werken, ook bij het betegelen of bij andere werkzaamheden op de vloer, en de juiste handschoenen beschermen uw handen tegen vuil, smeermiddelen en verwondingen. Maar ook alle andere kledingstukken zijn gemaakt van duurzame materialen, met een hoogwaardige afwerking en sommige met versterkingen op de plaatsen waar ze veel worden gedragen, zodat ze lang meegaan, zelfs na dagelijks dragen.

Ook bij de vormgeving wordt gestreefd naar een optimaal compromis tussen praktisch gebruik en uiterlijk. Om ervoor te zorgen dat de werkkleding zich in het dagelijks gebruik bewijst, zijn de zakken, ritssluitingen en snit allemaal precies afgestemd op de beoogde activiteit. Elk stuk moet zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn en er toch goed uitzien. U moet zich prettig voelen in onze werkkleding en uitrusting.

Dit omvat ook bescherming tegen koude temperaturen. Veel banen stellen je bloot aan de elementen, vaak uren achtereen. Softshell jassen en gevoerde kleding bieden voldoende bescherming tegen de kou en met regenpakken kunt u zelfs in slechte omstandigheden beschermd werken. Rust uzelf optimaal uit voor uw werk, wij adviseren u ook graag over de beste werkuitrusting voor uw beroep of hobby.

Toont alle 6 resultaten

TopRock Werksokken

Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €7.50. incl. BTW