Werklaarzen S5

Werklaarzen S5 zijn de beste werklaarzen die je kan krijgen. S5-normering vereist dat alle materialen die in de schoen worden gebruikt, sterk en duurzaam zijn, voldoende water- en oliemenging weerstand hebben en slijtvast moeten zijn. Daarnaast moet de buitenzool licht van gewicht zijn om overmatige druk op de voet te vermijden, antislip maatregelen moeten aanwezig zijn om gladde oppervlakken af te kunnen leggen, er wordt ook gekeken naar ademend vermogen en waterbestendigheid van de materialen.

Toont alle 33 resultaten

OVER VEILIGHEIDSNORMERING

Categorie S5

Veiligheidsschoenen met een hoogwaardige afwerking

Een van de grootste voordeel aan de S5 veiligheidsschoenen die wij via onze website aanbieden is dat deze afgewerkt zijn met hoogwaardige materialen en erg licht zijn. De meeste schoenen zijn gemaakt van rubber of kunststof en zitten erg comfortabel.

Dankzij veiligheidsschoenen met beschermingsklasse S5 ben je optimaal beschermd tegen een hele resem veiligheidsrisico’s. Deze laarzen kunnen gebruikt worden in zowel de vrije tijd als op de werkvloer en zitten erg comfortabel – ook na langdurig gebruik. 

Bescherming tegen water en scherpe voorwerpen

Om ervoor te zorgen dat veiligheidsschoenen met beschermingsklasse S5 ook in de ambachten en in de bouw gebruikt kunnen worden bieden deze schoenen ook een optimale bescherming tegen penetratie. In de zool van deze veiligheidsschoenen zit namelijk een extra laag die ervoor zorgt dat rondslingerende spijkers niet door de zool kunnen penetreren. 

Ook zeer belangrijk is de permanente bescherming tegen water. Net als de schoenen van klasse S4 zijn de S5 veiligheidsschoenen speciaal ontworpen om met te gebruiken in locaties waar het vaak nat is, waardoor ze eveneens een uitstekende keuze zijn in alle weersomstandigheden.

Een extra kenmerk van de S5 veiligheidsschoenen is de geprofileerde buitenzool. Dit zorgt ervoor dat je minder snel uitglijdt en dus meer grip hebt op natte oppervlakken.

Op zich kunnen S5 veiligheidsschoenen universeel gebruikt worden. Toch zie je ze het vaakst opduiken in de voedselproductie en natuurlijk ook in de chemische industrie. Zo zijn S5 veiligheidsschoenen noodzakelijk in heel wat verschillende industriële takken om de veiligheid van de drager te vrijwaren. 

Neem alvast een kijkje op onze webshop. Hier bieden wij jou namelijk een leuke selectie van S5 veiligheidsschoenen aan. De S5 veiligheidsschoenen zijn stuk voor stuk zowel comfortabel als veilig waardoor je deze schoenen met plezier op het werk kan dragen. 

Mocht je vragen hebben over de beschermingsklassen of over welke artikelen jij het best gebruikt binnen jouw branche staan wij altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wij bieden hoogwaardige veiligheidsschoenen aan met een comfortabele en hoogwaardige afwerking.