Werklaarzen S4

Als je op zoek bent naar de beste werklaarzen voor zware industriële omgevingen, dan moet je zeker de S4-klasse overwegen. Deze laarzen bieden een uitstekende bescherming tegen diverse soorten schadelijke stoffen en gevaarlijke omstandigheden. Bovendien zijn ze ook nog eens extremem comfortabel, waardoor je er urenlang mee door kunt werken.

Toont alle 2 resultaten

-18%
DUNLOP PUROFORT FOODPRO MULTIGRIP
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

DUNLOP PUROFORT FOODPRO MULTIGRIP – S4

Oorspronkelijke prijs was: €99.99.Huidige prijs is: €81.99. incl. BTW
-10%
Sika Exclusive Sika Laars 902602 PU S4 Wit - 2
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sika Exclusive Sika Laars 902602 PU S4 Wit

Oorspronkelijke prijs was: €142.99.Huidige prijs is: €128.69. incl. BTW
OVER VEILIGHEIDSNORMERING

Categorie S4

Meer veiligheid op gladde oppervlakken

De nieuwe s4 veiligheidsschoenen hebben een slipvaste en vooral comfortabele afwerking waardoor jij stevig in je schoenen staat tijdens het werken – zelfs op gladde oppervlakken. Vooral wanneer je in hallen en beschermde zones werkt waar vloeistoffen de grond erg glad maken is het dragen van S4 veiligheidsschoenen een goed idee. 

Ook de S4 veiligheidsschoenen zijn uitgerust met een teenkap. Deze kap wordt standaard bij veiligheidsschoenen geleverd en zorgt ervoor dat jouw tenen beschermd blijven tijdens het werk. Deze tip bestond vroeger uit metaal, maar momenteel worden deze teenkappen ook gemaakt uit aluminium of kunststof. 

Ideaal voor werkzaamheden in contact met water

Een vochtige vloer kan een erg groot gevaar voor de veiligheid betekenen. Water kan een vloer namelijk erg glad maken waardoor je snel valt. De S4 veiligheidsschoenen zijn dan ook ideaal voor zij die tijdens het werken in contact komen met water. 

Ook hebben de S4 veiligheidsschoenen antistatische eigenschappen. Op die manier ben je beschermd tegen elektrische schokken en de daarmee gepaard gaande spanningen. Dit is erg belang wanneer je met zware machines werkt. 

Lichtheid en comfort op het werk

Natuurlijk wil je niet dat jouw werkschoeisel zwaar is. Zware schoenen zorgen ervoor dat je niet zo snel kan stappen en dat je sneller moe wordt. Onze S4 schoenen zijn gemaakt van kunststof en rubber waardoor zij extra licht zijn. Daarnaast zijn de schoenen ook erg comfortabel. 

Het rubber of de kunststof die wij gebruiken is erg veilig en beschermd tegen zware belastingen zodat je zeker kan zijn van een duurzaam comfort. 

De S4 veiligheidsschoenen kunnen gebruikt worden in, bijvoorbeeld de levensmiddelenindustrie, maar ook voor andere industriële werkzaamheden. Daarnaast hebben zij ook een extra slipweerstand en zijn ze erg comfortabel waardoor de schoenen nog goed zitten na een lange werkdag. 

Creëer je nieuwe werkoutfit

Wil jij nieuwe S4 veiligheidsschoenen kopen? Neem dan alvast een kijkje op onze webshop. Wij bieden een verscheidenheid aan werkschoenen aan die je kan filteren op beschermingsgraad en bijkomende eisen. 

Wat uw S4 veiligheidsschoen kan doen

Hier zetten we alvast alle voordelen van een S4 veiligheidsschoen nog even op een rijtje. Een S4 veiligheidsschoen heeft namelijk een beschermingskap met energie absorptie van 200 joule. Daarnaast zijn deze schoenen ook antistatisch en is de buitenzool bestand tegen benzine en andere brandstoffen. 

De schoen heeft ook een gesloten hiel gedeelte met energieabsorptie en de schoen is waterafstotend met een geprofileerde buitenzool waardoor je niet snel uitglijdt.