Over ons

WERKSCHOEN.NL – DE ONLINE WERKSCHOENEN WINKEL VAN NEDERLAND

U werkt hard. Uw voeten hoeven dat niet doen. Werkschoen.nl gaat verder dan alleen het leveren van toonaangevende veiligheidsschoenen voor uw tenen.

Wanneer u een paar veiligheidsschoenen van ons koopt, garanderen wij u de grootst mogelijke tevredenheid, service en kwaliteit waarop u kunt rekenen. Beleving is alles. Gewoon en eenvoudig. Onze belangrijkste focus is het bieden van een uitzonderlijke klantenservice en veiligheidsschoenen voor onze klanten.
 
Bij werkschoen zijn we erg trots op de service die we bieden, de producten die we aanbieden en de reputatie die we hebben als leider op het gebied van werkschoenen. We bieden een verscheidenheid aan merken, waaronder CAT  veiligheidsschoenen, GriSport, Timberland Pro, Puma en diverse andere. Verschillende opties in technologie zijn beschikbaar voor veiligheidsschoenen, waaronder slipvast, elektrisch gevaar, waterbestendig, geïsoleerd, industriële veiligheidsschoenen en composiet neus. Dankzij het netwerk van fabrikanten hebben wij toegang tot alle technologieën en producten die u nodig heeft.
 
Wij hechten veel waarde aan het leveren van de nieuwste comfortfuncties en veiligheidstechnologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke schoenen hebben tijdens hun werk!
 
Bedankt voor uw steun en uw bedrijf, we kijken er naar uit om in de nabije toekomst met u samen te werken.
HEEFT U EEN

VRAAG?

Heeft u vragen over hoe wij u kunnen helpen? Stuur ons een e-mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.