Retourneren

Is het product niet in orde of niet naar wens? Je kan het product binnen 30 dagen na ontvangst gratis terugsturen.

Instructie: Download via het portaal een verzendlabel en bevestig het aan de buitenzijde van uw pakket. Lever het in bij een DHL-servicepunt.

Kan ik een bestelling terug sturen?

U kunt uw product binnen 30 dagen vanaf de datum van uw bestelling retourneren: wij hebben een gemakkelijke retourprocedure voor de eerste omruiling!

Voorbeeld: bestel op 15 maart, retourneer uw product tot 15 april.

Verschillende situaties kunnen u ertoe aanzetten een product te retourneren:

  • Het product is niet de juiste kleur of maat ondanks het zorgvuldig lezen van de maattabel
  • Het product bevalt u niet (dat gebeurt…)
  • Het product heeft een ontwerpfout of is beschadigd aangekomen

Om deze redenen is het legitiem om een nieuw product te willen. U zult in staat zijn om een retourzending te maken.

Hoeveel kost de retourzending?

Het retourzenden is gratis, als dit uw eerste retourzending voor dit product is, als u in Nederland woont en als u de retourvoorwaarden en de bovenstaande stappen respecteert, wordt alles verzorgd door ons en hoeft u niets te betalen.

Buiten Nederland, stuur ons een e-mail. Afhankelijk van de situatie zullen we een oplossing vinden die voor iedereen geschikt is.

Indien u uw product een tweede maal wenst te ruilen en/of terugbetaald wenst te worden, gebeurt de terugzending van het pakje op uw eigen kosten. Bij een tweede omruiling zorgen wij voor de retourzending van het nieuwe product naar u.

Wat zijn de voorwaarden voor retourneren?

Het product mag niet gedragen zijn (met uitzondering van hulpstukken), noch bevuild (behalve indien de terugzending het gevolg is van een ontwerpfout in de maand die volgt op de aankoop). Indien het product ongeschikt is voor verkoop, behoudt werkschoen zich het recht voor om het product te weigeren.

Waar vind ik de status van mijn retourzending?

U ontvangt automatisch een update van ons over de status van uw retourzending wanneer deze is goedgekeurd en de terugbetaling is voltooid. Onze klantenservice zal contact met u opnemen als uw retourzending wordt geweigerd.

Ruilen

Is het mogelijk om een product te ruilen?

Op dit moment is het niet mogelijk om een product bij werkschoen in te ruilen. Uiteraard kunt u uw product gratis retourneren en een vervangend product bestellen via onze website.

Terugbetalen

Hoe lang duurt de terugbetaling? Hoe word ik terugbetaald?

In geval van terugzending zullen wij de reeds betaalde factuurbedragen na controle van de goederen zo spoedig mogelijk terugstorten. In de regel wordt het geld binnen maximaal tien dagen gecrediteerd. Wij betalen u altijd uw geld terug via de betaalwijze die u bij de bestelling hebt gekozen.