Werkschoenen Sneakers Heren

Werkschoenen sneakers voor heren zijn een belangrijk onderdeel van de werkuitrusting. Ze bieden bescherming tegen ongelukken en blessures, en ze kunnen ook helpen om comfortabel te werken. Er zijn veel verschillende soorten werkschoenen verkrijgbaar, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen voor jouw werksituatie.

Bij het kiezen van werksneakers is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:

 • De aard van je werk: Welke werkzaamheden moet je uitvoeren? Welke risico’s loop je?
 • Het type ondergrond waarop je loopt: Loop je op een gladde ondergrond, of op een ruwe ondergrond?
 • Het weer: Wat is het weersomstandigheden tijdens je werk?
 • Je persoonlijke voorkeuren: Wat vind je belangrijk in een werkschoen? Comfort, bescherming, of stijl?

We hopen dat je de perfecte werkschoenen voor jouw werkzaamheden vindt op onze website.

Resultaat 1–48 van de 260 resultaten wordt getoond

REDBRICK MOTION FORCE ESD – S3

Oorspronkelijke prijs was: €107.99.Huidige prijs is: €99.99. incl. BTW

REDBRICK MOTION STAR ESD – S1P

Oorspronkelijke prijs was: €107.99.Huidige prijs is: €101.99. incl. BTW

VISMO TURN EK-67 – S1P

Oorspronkelijke prijs was: €117.99.Huidige prijs is: €107.99. incl. BTW

NO RISK RIDER – S3

99.99 incl. BTW

Redbrick Pulse Speed Lace Hoog S3 ESD 32326

Oorspronkelijke prijs was: €149.99.Huidige prijs is: €125.99. incl. BTW

Redbrick Pulse Speed Lace Laag S3 32325

Oorspronkelijke prijs was: €160.99.Huidige prijs is: €128.99. incl. BTW

SIKA BUBBLE 50011

Oorspronkelijke prijs was: €124.99.Huidige prijs is: €99.99. incl. BTW

REDBRICK ONYX – S3

Oorspronkelijke prijs was: €119.50.Huidige prijs is: €107.99. incl. BTW

REDBRICK GOLD – S3

Oorspronkelijke prijs was: €119.99.Huidige prijs is: €107.99. incl. BTW

Puma Frontcourt Black/White/Red S3L 630050

Oorspronkelijke prijs was: €148.99.Huidige prijs is: €134.09. incl. BTW

Vismo EN13 Extralight Shift Laag S1P

Oorspronkelijke prijs was: €129.99.Huidige prijs is: €60.99. incl. BTW

Redbrick Pulse Hoog S3 ESD 32321

Oorspronkelijke prijs was: €137.99.Huidige prijs is: €113.99. incl. BTW

NO RISK SPRINTER ESD – S3

Oorspronkelijke prijs was: €149.99.Huidige prijs is: €123.99. incl. BTW

BATA SUMM SEVEN – S3

Oorspronkelijke prijs was: €137.99.Huidige prijs is: €125.99. incl. BTW

NO RISK GAMER ESD – S1P

Oorspronkelijke prijs was: €129.99.Huidige prijs is: €99.99. incl. BTW

Redbrick Pulse Waterproof Hoog S3 32322

Oorspronkelijke prijs was: €149.99.Huidige prijs is: €125.99. incl. BTW

Werkschoenen Sneakers Heren: Comfort en Veiligheid in een Sportief Jasje

Op zoek naar werkschoenen die zowel comfortabel als veilig zijn, maar met een sportieve uitstraling? Ontdek dan nu de collectie werkschoenen sneakers heren bij Werkschoen.nl. Onze selectie combineert het beste van twee werelden, zodat je je op je werk net zo stijlvol voelt als in je vrije tijd.

De Eigenschappen van Werkschoenen Sneakers voor Heren

1. Stijlvolle Uitstraling

Werkschoenen sneakers heren onderscheiden zich van traditionele werkschoenen door hun stijlvolle uitstraling. Ze lijken op normale sneakers, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met diverse outfits. Of je nu in het magazijn werkt of op de werkplaats, deze veiligheidsschoenen sneakers zullen niet misstaan.

2. Verschillende Veiligheidsklassen

Deze sneakers zijn beschikbaar in verschillende veiligheidsklassen zoals S1P en S3. Afhankelijk van het werk dat je doet, kun je de juiste keuze maken die voldoet aan de eisen van jouw werkplek. Of je nu extra bescherming nodig hebt tegen vallende voorwerpen of een overneus voor meer bescherming van de hiel, het assortiment heeft het allemaal.

3. Comfort

Sportieve werkschoenen staan bekend om hun uitstekende schokdemping en lichter gewicht. Vooral als je last hebt van zweetvoeten, zijn deze sneaker werkschoenen een ideale keuze. De schoenen zijn zo ontworpen dat ze ademen, wat helpt bij het reguleren van de vochtigheid van de voeten.

4. Bescherming

Naast het feit dat ze er goed uitzien, bieden deze sneakers ook de benodigde bescherming. De veiligheidsneus kan gemaakt zijn van verschillende materialen zoals staal, composiet of aluminium. Deze materialen zorgen ervoor dat je voeten beschermd zijn tegen mogelijke gevaren op de werkvloer, zoals sneakers met een stalen neus.

Waarom Kiezen voor Werkschoenen Sneakers?

Verschillende Top Merken

Bij het kiezen van werkschoenen sneakers is er een breed assortiment van topmerken beschikbaar:

 • Puma: Bekend om hun trendy design en kwaliteit ook van hun normale sneakers, een uitstekende keuze voor wie stijl en bescherming wil combineren. Safety sneakers in verschillende veiligheidsnormeringen.

 • Grisport Safety: Een toonaangevend merk in werkschoenen industrie, bekend om hun duurzaamheid en comfort. Nu ook een groot assortiment veiligheidssneakers.

 • Redbrick: Met hun unieke en modieuze uitstraling, biedt Redbrick zowel veiligheid als stijl in hun assortiment. Werkschoenen die niet van normale sneakers zijn te onderscheiden. Een veelgekocht merk op het gebied van sneaker werkschoenen.

 • Reebok: Reebok’s lijn van lichte werkschoenen sneakers staat bekend om hun sportieve look en geavanceerde bescherming.

Verschillende Opties

De keuze in safety sneakers en sneaker werkschoenen met stalen neus is enorm. Of je nu werkt in de bouw of in een magazijn, er is altijd een model dat past bij jouw wensen en behoeften.

Waterdicht

Heb je werkschoenen nodig die waterbestendig zijn? Kies dan voor onze waterdichte werkschoenen. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen om je voeten droog te houden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Door het brede scala aan opties, gecombineerd met de kwaliteit en het comfort dat deze werkschoenen sneakers bieden, is het duidelijk dat ze de perfecte keuze zijn voor de moderne, stijlbewuste werkende man. Bij Werkschoen.nl vind je altijd een paar dat past bij jouw unieke behoeften en stijlvoorkeuren.

Veiligheidsneuzen in Werkschoenen Sneakers

Een cruciaal onderdeel van veel werkschoenen, waaronder sneaker werkschoenen, is de veiligheidsneus. Deze is ontworpen om de voeten te beschermen tegen vallende voorwerpen en andere risico’s die op de werkvloer aanwezig kunnen zijn. Hier is meer informatie over de verschillende soorten veiligheidsneuzen en waarom composiet vaak wordt gebruikt:

1. Stalen Neus

Een traditionele keuze voor veiligheidsneuzen is staal. Stalen neuzen bieden een sterke en betrouwbare bescherming, maar ze kunnen relatief zwaar zijn. Hierdoor kunnen ze de schoenen minder comfortabel maken, vooral als je de hele dag moet staan of lopen.

2. Composiet Neus

In veel moderne werkschoenen sneakers, vooral in sportieve werkschoenen, wordt vaak gebruik gemaakt van een composiet neus. Composiet is een materiaal dat bestaat uit verschillende componenten en biedt verschillende voordelen:

 • Lichter: Composiet is lichter dan een stalen neus, wat bijdraagt aan het algemene comfort van de schoen. Voor mensen die veel moeten bewegen tijdens het werk, kan dit een groot verschil maken.

 • Niet Geleidend: In tegenstelling tot staal, geleidt composiet geen elektriciteit. Dit kan een belangrijke veiligheidsfactor zijn in bepaalde werkomgevingen.

 • Thermisch Isolerend: Composiet is ook thermisch isolerend, wat betekent dat het je voeten warmer houdt in koude omstandigheden en koeler in warme omstandigheden.

3. Aluminium Neus

Een andere optie is een aluminium neus, die een goed evenwicht biedt tussen lichtheid en bescherming. Aluminium neuzen zijn vaak lichter dan stalen neuzen maar bieden toch een solide bescherming.

De juiste veiligheidsneus werkschoen

De keuze voor de juiste veiligheidsneus hangt af van je specifieke wensen en de eisen van je werkplek. Composiet wordt vaak gekozen vanwege de veelzijdigheid en comfortvoordelen, maar ook stalen en aluminium neuzen hebben hun eigen unieke voordelen.

Conclusie

Werkschoenen sneakers heren zijn een uitstekende keuze voor iedere man die veel in beweging is en op de been, en ook de nodige bescherming wenst op de werkvloer. Bij Werkschoen.nl vind je een breed assortiment sneaker werkschoenen dat voldoet aan verschillende eisen en normeringen. Bekijk ons ruime assortiment voor zowel dames, als ook heren. Kies vandaag nog voor het comfort en de stijl die je verdient!

Veelgestelde Vragen

 1. Welke werkschoenen zitten lekker? Dat is persoonlijk, maar de sportieve werkschoenen zijn ontworpen met comfort in gedachten.

 2. Wat zijn comfortabele werkschoenen? Onze werkschoenen sneakers voor heren bieden een perfecte balans tussen comfort en veiligheid.

 3. Welke werkschoenen zijn verplicht? Dit kan per werkplek verschillen. Raadpleeg de veelgestelde vragen op onze website of neem contact op voor persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen over Werkschoenen Sneakers Heren

Er zijn verschillende gerenommeerde merken die hoogwaardige werkschoenen sneakers aanbieden, zoals Puma, Grisport Safety, Redbrick en Reebok. Je kunt het volledige assortiment bekijken op onze website voor werkschoenen.

Comfort is subjectief en hangt af van je voeten en werkbehoeften. Sneaker werkschoenen zijn vaak ontworpen voor comfort met schokdemping en ergonomische ontwerpen. Merken zoals Reebok staan bekend om hun comfort.

Werkschoenen sneakers met ademende materialen en goede ventilatie zijn ideaal voor wie last heeft van zweetvoeten. De lichtere composiet veiligheidsneuzen kunnen ook bijdragen aan een comfortabelere ervaring.

De “beste” werkschoenen hangen af van je specifieke behoeften en werkplek. Overweeg factoren zoals bescherming, comfort, stijl en veiligheidsklassen bij het maken van je keuze.

Comfortabele werkschoenen combineren bescherming met ergonomisch design, schokdemping en ademende materialen. Sneaker werkschoenen staan vaak bekend om hun comfort.

S1P en S3 werkschoenen hebben verschillende veiligheidsnormeringen. S1 biedt basale bescherming, terwijl S3 extra bescherming biedt zoals waterdichtheid en penetratiebestendigheid. De keuze hangt af van de specifieke eisen van je werkplek.

De verplichte werkschoenen hangen af van de industrie en specifieke werkzaamheden. Het is belangrijk om de normering en eisen van je werkplek te begrijpen. Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer gedetailleerde informatie.

Voor verdere vragen en ondersteuning, bezoek onze klantenservice pagina, of neem direct contact met ons op. We helpen je graag om de perfecte werkschoenen sneakers te vinden die aan al je behoeften voldoen!