POPULAIRE WERKSCHOENEN

Transport​

WERK & VEILIGHEIDSSCHOENEN

In de transport

Welke schoen heb ik nodig?

Logistiek en transport is meer dan de hele dag achter het stuur zitten. Voortdurend in en uit de auto stappen, een vrachtwagen laden en lossen maken een paar stevige veiligheidsschoenen tot een absolute must. Bovendien dringen steeds meer bedrijven aan op het gebruik van veiligheidsschoeisel om aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften te voldoen.

 Bij het uitstappen uit een vrachtwagen of van een vorkheftruck is een goede voetafdruk essentieel om letsel en ziekteverzuim op de werkplek te voorkomen. Vooral op gladde, glibberige vloeren. Dit is waar buitenzolen die optimale grip bieden in alle omstandigheden en ook uw voeten beschermen tegen uitstekende nagels en ruwe splinters kunnen helpen. Dankzij de antislipzolen staat u dag in, dag uit met beide voeten stevig op de grond. 

VEELVERKOCHTE

Transport werkschoenen

Voor elke activiteit de juiste schoen​

Expediteur, beroepschauffeur, verhuizer, vorkheftruckchauffeur of magazijn- of logistiek specialist – de verwachtingen van uw veiligheidsschoenen zijn dezelfde. U draagt volumineuze en zware voorwerpen, meubels, dozen of pallets en loopt daarbij het risico uw voeten te kneuzen – met de genormaliseerde veiligheidsschoenen van S1P, uitgerust met teenbeschermkappen, bent u uitgerust volgens uw werkomgeving en volledig beschermd.

Als u in uw dagelijks beroepsleven talrijke activiteiten te voet of met vervoermiddelen uitvoert, kiest u bij voorkeur voor lage veiligheidsschoenen die uw bewegingen niet beperken. Comfortabele veiligheidsschoenen maken uw dagelijks werk een stuk gemakkelijker en beschermen u bovendien optimaal. Met onze veiligheidsschoenen bent u veilig, licht, flexibel en met een sportieve look!
Voor buitenwerk wordt de voorkeur gegeven aan waterdichte S3-veiligheidsschoenen.