Weer of geen weer, altijd de juiste werklaars.

Sixton Peak Werklaarzen - De Ultieme Bescherming voor uw Voeten

Sixton Peak is een bekend merk van hoogwaardige werklaarzen die veiligheid, comfort en duurzaamheid combineren. Ze bieden bescherming tegen risico's zoals vallende objecten, uitglijden, temperaturen, chemicaliën en meer.

werklaarzen van sixton
Inhoudsopgave
Geen zin om te lezen?

Samenvatting

Sixton Peak werklaarzen combineren veiligheid, comfort en duurzaamheid. Ze bieden optimale bescherming tegen risico's op de werkplek dankzij sterke materialen en kenmerken als versterkte neus en antislip zool. Er zijn diverse modellen zoals enkelhoog, kniehoog en geïsoleerd. Sixton Peak laarzen zijn populair in de industrie en bouw. Gebruikers prijzen de stabiliteit, grip en draagcomfort. De laarzen zijn een slimme investering in voetbescherming met uitstekende prijs-kwaliteit. Met de juiste keuze en onderhoud gaan ze jarenlang mee.

Kennismaken met Sixton Peak Werklaarzen

Sixton Peak is een merk dat werklaarzen en -schoenen van hoge kwaliteit maakt. Hun producten worden gemaakt met aandacht voor detail en de beste hightech materialen. De werklaarzen worden geproduceerd volgens de meest innovatieve productiemethoden, waarbij elk onderdeel van het productieproces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Sixton Peak biedt een breed assortiment werklaarzen en schoenen, waaronder de Montana, Ranch en Texas modellen. Het Montana model is een populaire werklaars die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en variaties. Het is een lichtgewicht veiligheidslaars die comfortabel, flexibel en van goede kwaliteit is. Het Ranch model is een duurzame, metaalvrije veiligheidslaars die geschikt is voor werk in natte omstandigheden. Het Texas model is S3 gecertificeerd en voldoet aan strenge veiligheidseisen.

Alle Sixton Peak werklaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en technische materialen die warmte vasthouden en vocht afstoten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsnormen, waaronder S1, S2, S3 en O2.

Sixton Peak werklaarzen Montana en Ranch zijn twee populaire modellen die geschikt zijn voor verschillende werkzaamheden. Hieronder vind je meer informatie over deze modellen:

Sixton Peak Montana werklaarzen

De Sixton Peak Montana werklaarzen zijn populaire werklaarzen die warm en comfortabel zijn tijdens koude dagen. Deze werklaarzen hebben een S3-normering en zijn allemaal waterdicht. De Montana werklaarzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en variaties. Ze zijn lichtgewicht, flexibel en van hoge kwaliteit. De veiligheidsneus is gemaakt van metaalvrij composietmateriaal en de zool is gemaakt van PU/PU. De Montana werklaarzen zijn geschikt voor verschillende werkzaamheden, zoals constructie, productie en andere industriële omgevingen.

Sixton Peak Ranch werklaarzen

De Sixton Peak Ranch werklaarzen zijn duurzame, geheel metaalvrije S3 veiligheidslaarzen van soepele materialen. Deze werklaarzen zijn technisch geavanceerd en hebben een wollen voering. De veiligheidsneus is gemaakt van composietmateriaal en de zool is gemaakt van PU/PU. De Ranch werklaarzen zijn waterdicht door het Outdry membraan en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn geschikt voor verschillende werkzaamheden, zoals landbouw, landschapsarchitectuur en andere buitenwerkzaamheden.

Beide modellen zijn van hoge kwaliteit en bieden de nodige bescherming en comfort voor de voeten tijdens het werk. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen en de werklaarzen goed te onderhouden om de levensduur te verlengen.

Een Premium Werklaarzen Merk

Sixton Peak is een premium werklaarzen merk dat bekend staat om zijn superieure kwaliteit en duurzaamheid. De laarzen combineren geavanceerde technologieën en materialen voor maximale veiligheid. Ze beschermen uw voeten tegen allerlei risico’s zoals:

 • Vallende objecten
 • Uitglijden
 • Extreme temperaturen
 • Schadelijke chemicaliën

Hoogwaardige Materialen

De laarzen zijn gemaakt van hoogwaardige synthetische en natuurlijke materialen. Dit zorgt voor:

 • Waterdichtheid
 • Isolatie
 • Flexibiliteit
 • Comfort

Extra Bescherming waar nodig

Kenmerken zoals de versterkte neus, antislip zool en schokabsorberende voering geven extra bescherming waar u het het hardst nodig heeft. Sixton Peak werklaarzen hebben verschillende voordelen, waaronder:

 • Waterdichtheid: Veel Sixton Peak werklaarzen zijn waterdicht, zoals de Montana’s met Sympatex voering en de Texas werklaarzen. Dit zorgt ervoor dat je voeten droog blijven tijdens het werken in natte omstandigheden.
 • Comfort: De Montana’s van Sixton Peak zijn warm en comfortabel tijdens koude dagen. De werklaarzen hebben een voering van wol of HDry Air, die zacht aanvoelt en ademend is. De zolen zijn slijtvast en geven veel grip, en dempen schokken om je voet stabiel te houden.
 • Veiligheid: Sixton Peak werklaarzen hebben vaak een veiligheidsneus van composiet en voldoen aan de S3 normering, wat betekent dat ze onder andere bescherming bieden tegen penetratie en waterdichtheid.
 • Duurzaamheid: De zolen van Sixton Peak werklaarzen zijn olie resistent en slijtvast, waardoor ze lang meegaan en geschikt zijn voor intensief gebruik.

Kortom, Sixton Peak werklaarzen bieden waterdichtheid, comfort, veiligheid en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende werkomstandigheden.

Populair in Zware Industrieën

Sixton Peak laarzen worden breed gedragen in zware industrieën als bouw, landbouw, fabricage, transport en chemie. Ze beschermen tegen de meest voorkomende gevaren op de werkplek.

Voor Elke Behoefte

Of u nu op zoek bent naar basis enkelhoge laarzen of geavanceerde kniehoge modellen, Sixton Peak heeft voor elke behoefte een passende oplossing.

Voldoen aan Veiligheidsnormen

De laarzen voldoen allemaal ruimschoots aan de strengste veiligheidsnormen.

In het volgende deel gaan we dieper in op de specifieke kenmerken en voordelen van Sixton Peak laarzen.

Kenmerken en Voordelen van Sixton Peak Werklaarzen

Sixton Peak werklaarzen blinken uit door hun uitgekiende combinatie van beschermende kenmerken, comfort en praktische bruikbaarheid. Laten we eens inzoomen op wat deze laarzen zo bijzonder maakt.

ModelKenmerkenAanbevolen gebruik
MontanaLichtgewicht veiligheidslaars, comfortabel, flexibel en van hoge kwaliteit. Veiligheidsneus gemaakt van metaalvrij composietmateriaal en een PU/PU-zool. Waterbestendig. Voldoet aan de S3-veiligheidsnorm.Geschikt voor de bouw, productie en andere industriële werkomgevingen.
RanchDuurzame, metaalvrije veiligheidslaars geschikt voor werk in natte omstandigheden. Veiligheidsneus gemaakt van composietmateriaal en een PU/PU-zool. Uitgerust met een wollen voering. Waterbestendig. Voldoet aan de S3-veiligheidsnorm.Ideaal voor werk in de landbouw, landschapsverzorging en andere werkomgevingen buitenshuis.

Geavanceerde Beschermtechnologieën

De laarzen bevatten tal van geavanceerde technologieën voor maximale veiligheid:

 • Versterkte neusbescherming tegen stoten
 • Antislip zolen voor optimale grip
 • Schokabsorberende en verende vouwen
 • Isolerende en waterdichte materialen
 • Bescherming tegen chemicaliën en ontvlambare stoffen

Uitzonderlijk Draagcomfort

Ondanks alle beschermende kenmerken zijn Sixton Peak werklaarzen verrassend licht en comfortabel. Dit komt door:

 • Ergonomisch gevormde voering
 • Atmosferische ventilatie
 • Antibacteriële en absorberende inlegzolen
 • Souplesse en buigzaamheid

Dit maakt ze geschikt voor langdurig dagelijks gebruik met minimale vermoeidheid.

Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

De hoogwaardige materialen en vernuftige constructie maken Sixton Peak laarzen extreem duurzaam. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden:

 • Reinigen met water en zeep
 • Inspectie op scheuren
 • Regelmatig controleren en tijdig vervangen
 • Gemakkelijk op te bergen

Met de juiste zorg gaan deze laarzen jarenlang mee. Ze leveren daarmee een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Sixton Peak Werklaarzen Aanschaffen

U heeft nu een goed beeld gekregen van wat Sixton Peak laarzen zo bijzonder maakt. Maar hoe komt u aan een paar van deze kwaliteitslaarzen? Hier zijn een aantal tips:

1. Let op het Model

Kies het model op basis van uw specifieke behoefte qua hoogte en beschermingsniveau. Laat u adviseren door een expert voor de juiste keuze.

2. Passen en Comfort

Probeer de laarzen altijd eerst uit voor de juiste maat en pasvorm. Te strak geeft ongemak, te ruim kan leiden tot blaren.

3. Prijs en Garantie

De prijzen van Sixton Peak Werklaarzen variëren van €60 tot €200 per paar. Er zit 2 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten.

4. Onderhoud is Belangrijk

Met de juiste onderhoudsbeurt gaan de laarzen jarenlang mee. Bescherm uw investering door de laarzen regelmatig schoon te maken en te behandelen met een waterafstotend middel.

5. Een Verstandige Investering

Hoewel de aanschafprijs aan de hoge kant is, bespaart u op de lange termijn door de exceptionele duurzaamheid en bescherming van Sixton Peak Werklaarzen.Kortom, als u op zoek bent naar veilige, comfortabele en duurzame werklaarzen, dan zijn Sixton Peak Werklaarzen een goede keuze. Let op het model, pas de laarzen altijd eerst uit, houd rekening met de prijs en garantie, en zorg voor goed onderhoud om uw investering te beschermen.

Assortiment Sixton Peak Werkschoenen

-12%
SIXTON CORVARA
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

SIXTON CORVARA – S3

Oorspronkelijke prijs was: €133.00.Huidige prijs is: €116.99. incl. BTW
-8%
SIXTON ADAMELLO
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

SIXTON ADAMELLO – S3

Oorspronkelijke prijs was: €120.99.Huidige prijs is: €110.99. incl. BTW
-9%
SIXTON 80143-00 WELD LASSCHOEN
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

SIXTON 80143-00 WELD LASSCHOEN – S3

Oorspronkelijke prijs was: €133.00.Huidige prijs is: €120.99. incl. BTW
-16%
Sixton Scatto BOA 43459-01 S3
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sixton Scatto BOA 43459-01 S3

Oorspronkelijke prijs was: €223.99.Huidige prijs is: €187.99. incl. BTW
-5%
Sixton 86203-00 Venezia LG S2
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sixton 86203-00 Venezia LG S2

Oorspronkelijke prijs was: €86.99.Huidige prijs is: €82.99. incl. BTW
-14%
Sixton 86205-00 Biella LG S2
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sixton 86205-00 Biella LG S2

Oorspronkelijke prijs was: €95.99.Huidige prijs is: €82.99. incl. BTW
Sixton 82201-00 Lugano LG S3
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sixton 82201-00 Lugano LG S3

103.99 incl. BTW
Sixton Balzo 43457-03 S3 ESD
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sixton Balzo 43457-03 S3 ESD

153.99 incl. BTW
Sixton 83201-02 Lugano LG + KN S3
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sixton 83201-02 Lugano LG + KN S3

104.99 incl. BTW
-14%
Sixton Forte 43497-00 S3
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sixton Forte 43497-00 S3

Oorspronkelijke prijs was: €181.99.Huidige prijs is: €155.99. incl. BTW
Sixton 81411-08 Ranch Laars Hdry Hoog S3 - 1
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sixton 81411-08 Ranch Laars Hdry Hoog S3

175.99 incl. BTW
Sixton 81411-07 Ranch Laars Hdry Hoog S3 - 1
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sixton 81411-07 Ranch Laars Hdry Hoog S3 + KN

173.99 incl. BTW

Veelgestelde vragen over Sixton Peak Werklaarzen

Sixton Peak is een merk dat werkschoenen en werklaarzen produceert. Het merk staat bekend om zijn veilige en comfortabele werkschoenen, zonder daarbij in te leveren op stijl.

Sixton Peak Werklaarzen hebben verschillende kenmerken, waaronder waterdichtheid, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Ze hebben vaak een veiligheidsneus van composiet, een inlegzool van Dual Insulation, een loopzool van PU/PU of PU-Rubber Vibram, een bovendeel van gevet nubuck leer of volnerf leder, een voering van wol of Airplus 3D Dual Micro, en voldoen aan de S3 norm.

Er zijn verschillende Sixton Peak Werklaarzen die geschikt zijn voor wintergebruik, zoals de Sixton Peak Dual Insulation, Montana en Montana Air laarzen. Deze laarzen hebben een Dual Insulation inlegzool, waterafstotende voering en loopzool met SRC anti-slip.

Ja, Sixton Peak Werklaarzen voldoen aan de S3 normering, wat betekent dat ze onder andere bescherming bieden tegen penetratie en waterdichtheid. Ze hebben vaak een veiligheidsneus van composiet en een veiligheidszool.

Ja, Sixton Peak Werklaarzen zijn comfortabel. Ze hebben vaak een voering van wol of Airplus 3D Dual Micro, een zool die schokken dempt en veel grip geeft, en een bovendeel van gevet nubuck leer of volnerf leder dat zacht aanvoelt.

Ja, Sixton Peak Werklaarzen zijn duurzaam. Ze hebben vaak een slijtvaste en oliebestendige zool, een bovendeel van gevet nubuck leer of volnerf leder dat lang meegaat, en zijn geschikt voor intensief gebruik.

author-avatar

Over Max Nieuwenhuijs

Max Nieuwenhuijs is een expert op het gebied van werkschoenen, met jarenlange ervaring als verkoper. Names Werkschoen.nl richt hij zich op hoogwaardige producten en uitstekende service aan zijn klanten. Teksten kunnen ondersteund worden door AI en worden altijd feitelijk gecheckt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *