OVER

No Risk Werkschoenen

No Risk: Duurzame en onderhoudsvriendelijke veilige werkschoenen

NoRisk veiligheidsschoenen zijn de enige Nederlandse veiligheidsschoenen die niet alleen optimale bescherming bieden maar er ook nog eens aantrekkelijk uitzien en hebben een enorm prettig loopcomfort. No Risk werkschoenen hebben niet alleen een uitneembare binnenzool, maar ook een zogenaamd clima cork system dat zorgt voor een onovertroffen comfort en geweldige demping. Daarom zult u met deze stevige werkschoenen uw werk altijd onder de meest optimale omstandigheden kunnen uitvoeren.

Geen risico: Aangenaam werkende veilige werkschoenen

Als u in de winter buiten moet werken, is er niets irritanter dan koude voeten te hebben. De No Risk veiligheidsschoenen zijn allemaal voorzien van een kurklaag die zich tussen de binnenzool en de zool bevindt. (Clima-Cork system) Dit garandeert dat de voeten goed geïsoleerd blijven, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Ook krijgt de voet optimale ondersteuning om uitputting te voorkomen. Het mag dus duidelijk zijn wanneer u echt kwaliteitsvolle werkschoenen nodig heeft of een extra voordeel wenst tijdens het werk, dan zijn de No Risk veiligheidsschoenen zeker een interessante keuze!

 In het kort over No Risk werkschoenen

“No Risk is een naam die staat voor kwaliteit en waterdichtheid die u ondersteunt, beschermt en voeten droog houdt. De werkschoenen en laarzen worden altijd in Europa gemaakt, met gebruikmaking van lokale materialen en onderdelen. De technologie van de werkomgeving is de laatste jaren veranderd, maar No Risk omarmt de modernste technologieën en werknormen zonder het verleden te vergeten.

In 2022 blijft de kwaliteit achter elk paar schoenen hetzelfde. In 25 jaar blijft de kwaliteit achter elk paar schoenen hetzelfde – No Risk volgt niet de tendens van de wereldwijde industrie om de kwantiteit te verminderen bij een dalende kwaliteit. Het blijft concurrerend door de overeenkomstige kwaliteitsnormen te blijven toepassen, met een eigentijds effect en een eigentijdse levensstijl.”

Minder risico: Duurzame, onderhoudsvriendelijke veilige schoenen

No Risk werkschoenen zijn niet alleen klassevol en stijlvol, maar staan ook garant voor een kwaliteitsvolle ervaring voor hun gebruikers! Het spreekt voor zich dat u bij elke klus wilt kunnen rekenen op een degelijke bescherming – maar ook de levensduur van de werkschoen is van belang. Kies uit hoge modellen of sport werkschoenen. En wat dat betreft voldoen de No Risk schoenen, hoge of lage werkschoenen aan alle verwachtingen. Bovendien zijn deze No Risk werkschoenen extra breed en te koop tegen een ongelooflijk betaalbare prijs. Het beste van twee werelden! Ook op zoek naar nieuwe hippe lichte veiligheidsschoenen? Dan mag het op basis van dit artikel nu al duidelijk zijn dat No Risk sport werkschoenen een absolute must-have voor u zijn!

Waarom je veiligheidsschoenen van No Risk moet dragen

Goede schoenen zijn belangrijk, en daar heeft het team van No Risk duidelijk aan gedacht. Daarom hebben ze voortdurend schoenen ontwikkeld met de kwaliteiten die nodig zijn om uw voeten te beschermen tegen allerlei risico’s en prettig loopcomfort te bieden. De No Risk hoge werkschoenen worden niet alleen gedragen in tal van branches waaronder de milieusector, in de voedselproductie of in de bouw. U werkt altijd veilig en u hoeft zich geen zorgen te maken over het risico op voetletsels. De No Risk schoenen beschikken over allerlei type bescherming, van composiet neus tot de bekende stalen neus. De schoenen voldoen aan alle eisen die o.a. door veiligheidsvoorschriften in de wet worden gesteld.

Bekijk de collectie veiligheidsschoenen van No Risk

Als u overweegt No Risk werkschoenen kopen, is het belangrijk de juiste veiligheidscategorie te kiezen. Een schoen met veiligheidsclassificatie S1P heeft een beschermende binnenzool die uw voeten beschermt tegen scherpe voorwerpen waar u op zou kunnen trappen. Kiest u voor de No Risk werkschoen met S2 of S3, dan heeft u stalen neus aan de voorkant. Dit is ideaal als u voetletsel door vallende voorwerpen wilt voorkomen. De functionele werkschoenen zijn ook waterdicht, voorzien van ademende cambrelle voering, anti slip zool voor op gladde ondergronden en antistatisch eigenschappen- perfect onder alle omstandigheden.

Geen risico’s: Koop veiligheidsschoenen tegen de beste prijs

Ben je op zoek naar veilige, zekere en functionele werkschoenen? Dan is werkschoen.nl uw bestemming. U vindt er alle relevante informatie over de verschillende schoenen op één plaats. Vergelijk en kies uw favoriete paar veiligheidsschoenen van No Risk en bestel ze nog dezelfde dag. Uw bestelling wordt onmiddellijk verwerkt. U ontvangt uw nieuwe schoenen binnen slechts twee werkdagen. Als u vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice via chat, telefoon of e-mail.

Producten gevonden?

Bekijk nu de nieuwste producten en vind uw werkschoenen met de juiste veiligheidsklasse en correcte eigenschappen. Product gevonden? Plaats deze in uw winkelwagen en u kunt eenvoudig online veilig en snel betalen. Snelle levering! Nieuwste producten van alle merken als het merk Puma, Safety jogger, No Risk, Grisport Safety en nog veel meer andere merken.