Inhoudsopgave

Waarom kiezen voor Puma werkschoenen S3?

Puma, een wereldwijd bekend sportmerk, heeft ook een ruim assortiment aan veiligheidsschoenen, waaronder de Puma werkschoenen S3. Ze staan bekend om hun sportieve ontwerpen, hoog draagcomfort en hoge kwaliteit voor zowel heren als dames. Puma werkschoenen S3 zijn niet alleen veilige werkschoenen, maar ook comfortabel en stijlvol.

Veiligheidskenmerken

Puma werkschoenen S3 voldoen aan de Europese norm EN ISO 20345, wat betekent dat ze een hoog niveau van bescherming bieden. Ze beschikken over een stalen neus en een beschermende zool, waardoor je voeten beschermd zijn tegen vallende voorwerpen en scherpe voorwerpen op de grond. Ook zijn ze antislip en hebben ze een waterdichte schacht, wat zorgt voor extra veiligheid op natte en gladde ondergronden.

Comfort en design

Naast veiligheid is comfort ook belangrijk bij werkschoenen. Puma werkschoenen S3 zijn ontworpen met het oog op ergonomie en comfort. Ze bieden uitstekende demping dankzij het Puma Cell System, ondersteuning en flexibiliteit, waardoor je voeten minder snel vermoeid raken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlvolle en sportieve werkschoenen ontwerpen, zodat je er ook goed uitziet op de werkvloer.

Duurzaamheid

Puma werkschoenen S3 zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een solide constructie. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen slijtage en lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik. Investeren in Puma werkschoenen S3 is een slimme keuze, omdat je ze niet vaak hoeft te vervangen.

puma werkschoenen S3

Puma Safety WerkschoenenDe top 5 Puma werkschoenen S3 modellen

Er zijn verschillende Puma werkschoenen S3 modellen beschikbaar, zowel in hoge als lage Puma veiligheidsschoenen uitvoeringen. We bespreken hieronder enkele van de meest populaire modellen.

 • PUMA SAFETY CONQUEST CTX

  Puma Safety Conquest CTX

  De Puma Safety Conquest CTX S3 werkschoenen bieden uitzonderlijke bescherming en comfort voor de drukke professional. Met een glasvezel neus en metaalvrije, flexibele FAP®-tussenzoolbescherming bent u verzekerd van veiligheid op de werkvloer, terwijl het hoogwaardige geoliede volnerfleer zorgt voor een aangenaam draagcomfort.
 • PUMA SAFETY CASCADES MID

  Puma Safety Cascades Mid S3

  De Puma Safety Cascades Mid S3 werkschoenen combineren een stijlvol, sportief ontwerp met optimale veiligheid en duurzaamheid. Voorzien van een stalen neus en stalen tussenzool, zijn deze hoge veiligheidsschoenen perfect voor veeleisende werkomgevingen waar bescherming van groot belang is.
 • PUMA SAFETY AMSTERDAM LOW

  Puma Safety Amsterdam Low S3

  De Puma Safety Amsterdam Low S3 werkschoenen zijn ontworpen met een aluminium neus en een flexibele L-protection antiperforatiezool, waardoor u verzekerd bent van uitstekende bescherming zonder extra gewicht. De slijtvaste teenbeschermkap draagt bij aan de duurzaamheid van de schoenen, zodat ze langer meegaan.
 • 0062223 0 Large

  Puma Safety Condor Mid S3

  De Puma Safety Condor Mid S3 werkschoenen bieden uitstekende bescherming met een stalen neus en metaalvrije, flexibele FAP®-tussenzoolbescherming. De ESD-functie voorkomt statische ontlading en maakt deze schoenen ideaal voor gebruik in elektronica- en technische industrieën.
 • PUMA SAFETY RIO LOW

  Puma Safety Rio Low S3

  De Puma Safety Rio Low S3 werkschoenen bieden uitzonderlijke lichte bescherming dankzij de aluminium neus en flexibele FAP® antiperforatiezool. De slijtvaste teenbeschermkap en HeelTec support zorgen voor extra duurzaamheid en stabiliteit, waardoor deze schoenen ideaal zijn voor veeleisende werkomgevingen.

Hoe kies je de juiste Puma werkschoen S3?

Bij het kiezen van werkschoenen S3 zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden.

Maat en pasvorm

Een goede pasvorm is essentieel voor comfort en veiligheid. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest en dat de schoenen comfortabel zitten. Het is aan te raden om werkschoenen te passen met de sokken die je normaal gesproken draagt tijdens het werk.

Werkomstandigheden

Kies een model dat geschikt is voor de specifieke werkomstandigheden waarmee je te maken krijgt. Als je bijvoorbeeld veel buiten werkt in natte omstandigheden, is een waterdichte werkschoen zoals de Puma Conquest S3 een goede keuze.

Persoonlijke voorkeur

Ten slotte speelt persoonlijke voorkeur ook een rol bij het kiezen van de juiste Puma werkschoenen S3. Kies een model dat past bij jouw smaak en stijl.

Onderhoud van je Puma werkschoen S3

Om ervoor te zorgen dat je Puma werkschoenen S3 zo lang mogelijk meegaan, is goed onderhoud belangrijk.

Schoonmaken en drogen

Maak je werkschoenen regelmatig schoon met een vochtige doek en milde zeep om vuil en vlekken te verwijderen. Laat de schoenen op een natuurlijke manier drogen, bij voorkeur op een goed geventileerde plaats, maar niet in direct zonlicht of bij een hittebron.

Bescherming en verzorging

Behandel het leer van je Puma werkschoenen S3 met een geschikt onderhoudsproduct om het soepel en waterafstotend te houden. Dit helpt ook om de levensduur van de schoenen te verlengen. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen die het leer kunnen beschadigen.

Conclusie

Puma werkschoenen S3 zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar veilige, comfortabele en stijlvolle werkschoenen. Door de juiste maat, pasvorm en model te kiezen, en zorgvuldig onderhoud te plegen, kun je genieten van de vele voordelen die deze werkschoenen bieden. Investeer in Puma werkschoenen S3 voor optimale bescherming en comfort op de werkvloer.

Assortiment Puma werkschoenen

PUMA SAFETY AMSTERDAM MID – S3

Oorspronkelijke prijs was: €153.99.Huidige prijs is: €138.59. incl. BTW

PUMA SAFETY CASCADES LOW – S3

Oorspronkelijke prijs was: €159.99.Huidige prijs is: €143.99. incl. BTW

PUMA SAFETY AMSTERDAM LOW – S3

Oorspronkelijke prijs was: €150.99.Huidige prijs is: €135.89. incl. BTW

PUMA SAFETY CELERITY KNIT LOW – S1

Oorspronkelijke prijs was: €130.99.Huidige prijs is: €117.89. incl. BTW

PUMA SAFETY RIO LOW – S3

Oorspronkelijke prijs was: €143.99.Huidige prijs is: €129.59. incl. BTW

PUMA SAFETY RIO MID – S3

Oorspronkelijke prijs was: €146.99.Huidige prijs is: €132.29. incl. BTW

PUMA SAFETY CONQUEST CTX – S3

Oorspronkelijke prijs was: €168.99.Huidige prijs is: €152.09. incl. BTW

Puma Safety Crosstwist Mid S3 633140

Oorspronkelijke prijs was: €134.99.Huidige prijs is: €121.49. incl. BTW

Puma Safety Blaze Knit 643060 Low S1P SRC

Oorspronkelijke prijs was: €137.99.Huidige prijs is: €124.19. incl. BTW

Puma Safety Elevate Knit Low S1P ESD 643170

Oorspronkelijke prijs was: €140.99.Huidige prijs is: €126.89. incl. BTW

Veelgestelde vragen over S3 Werkschoenen Puma

Hoewel Puma werkschoenen S3 geschikt zijn voor veel werkomstandigheden, is het belangrijk om een model te kiezen dat specifiek is ontworpen voor de omstandigheden waarmee je te maken krijgt.

Het wordt afgeraden om werkschoenen in de wasmachine te wassen, omdat dit de materialen kan beschadigen. Maak je schoenen liever schoon met een vochtige doek en milde zeep.

Het dragen van goede sokken kan bijdragen aan het comfort en de bescherming van je voeten. Kies sokken die vocht absorberen en goed passen bij je werkschoenen.

De levensduur van Puma werkschoenen S3 hangt af van de intensiteit van het gebruik en hoe goed je ze onderhoudt. Met zorgvuldig onderhoud en correct gebruik kunnen ze lang meegaan.

author-avatar

Over Max Nieuwenhuijs

Max Nieuwenhuijs is een expert op het gebied van werkschoenen, met jarenlange ervaring als verkoper. Names Werkschoen.nl richt hij zich op hoogwaardige producten en uitstekende service aan zijn klanten. Teksten kunnen ondersteund worden door AI en worden altijd feitelijk gecheckt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *