Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

OVER

Werksneakers

Sneakers met extra beveiliging

Werksneakers hebben tegenwoordig een uniek ontwerp en zien er op het eerste gezicht niet uit als veiligheidsschoenen! Het ontwerp is zeer sportief en modern, zo zijn veiligheidssneakers geschikt voor stijlbewuste werkers die er ook op het werk goed uit willen zien. De werksneakers zijn perfect als je op het werk beschermde voeten wilt hebben, maar niet zonder coole sneakers wilt. De bijzondere combinatie van veiligheid en mode krijgt speciale aandacht tijdens de productie.

Eigenschappen van de sneaker

Werksneakers zijn wat u nodig hebt als u op zoek bent naar een paar antislip werkschoenen. Deze stijlen geven u de tractie die u nodig hebt om veilig te werken in de voedings- en gezondheidszorg, of waar u ook maar gladde oppervlakken tegenkomt. Werksneakers zijn een andere populaire keuze voor degenen die op hun voeten werken de hele dag. Ze combineren het dempende comfort en de stijl van een alledaagse sneaker met veiligheidseigenschappen zoals een antislip buitenzool. Er is een ruime keuze aan basic werkschoenen voor heren, maar u kunt ook op zoek gaan naar gedurfdere kleuren en details om uw look wat persoonlijker te maken.

Veiligheidsneus

Een andere belangrijke eigenschap waarnaar u wellicht op zoek bent, is een veiligheidsneus. Werklaarzen en -schoenen met een stalen of composiet neus zijn van cruciaal belang voor de veiligheid in industriële omgevingen zoals bouwplaatsen. Werksneakers bieden bescherming tegen stoten door de teenholte te verstevigen om schade aan de voet te beperken. Composiet neuzen maken gebruik van niet-metalen materialen, dus ze zijn een goede optie als je werkt in een omgeving waar een metaaldetector wordt gebruikt en zijn lichter en ademend dan stalen neuzen. Werkschoenen met stalen neuzen bieden meer bescherming tegen schokken voor het zware werk.

Waterdicht

Komt u tijdens uw werk in contact met spatten en morsen? Dan wil je sneakers die waterdicht zijn. Waterdichte werkschoenen houden uw voeten droog en zijn meestal ook gemakkelijk schoon te vegen. En als u extra isolatie nodig hebt om u warm en droog te houden, zoek dan schoenen en laarzen met een hoge temperatuur.

ESD

Als elektrische schokken in uw beroep een veiligheidsrisico vormen, zoek dan naar schoeisel dat bestand is tegen elektrische schokken. Deze werklaarzen en -schoenen voor heren zijn getest op bescherming tegen elektrocutie en hebben een dik geïsoleerde zool om de schok tegen te houden.