Werkschoenen Dames

Als vrouw moet je extra goed opletten wanneer je werkschoenen aanschaft. Het is namelijk belangrijk om te kiezen voor schoenen die speciaal ontworpen zijn voor de smallere pasvorm van een damesvoet. Ook zijn veiligheidsschoenen voor dames meestal lichter dan de heren modellen. Dit komt omdat mannen en vrouwen gemiddeld gezien verschillende voetmaten hebben. Daarnaast is het bij werkschoenen ook van groot belang dat ze comfortabel zitten, aangezien je er veel mee loopt en staat. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg verschillende opties om uit te kiezen, dus je hoeft niet verder te zoeken dan Werkschoenen voor dames!

Resultaat 1–24 van de 63 resultaten wordt getoond

OVER

Werkschoenen Dames

Werkschoenen zijn er in allerlei soorten en maten. Maar wanneer je als vrouw op zoek bent naar werkschoenen, is het belangrijk om te kiezen voor schoenen die speciaal ontworpen zijn voor de smallere pasvorm van een damesvoet. Ook zijn veiligheidsschoenen voor dames veelal lichter dan de heren modellen. Zo zijn er dus genoeg verschillende opties om uit te kiezen wanneer je op zoek bent naar de perfecte werkschoenen.

Werkschoenen voor dames met smallere voeten

De standaard werkschoenen zijn ontworpen voor een mannenvoet en daardoor niet altijd geschikt voor smallere voeten. Werkschoenen die speciaal voor vrouwen zijn ontworpen houden hier rekening mee, omdat vrouwenvoeten vaak smaller zijn. Bovendien zijn werkschoenen voor vrouwen vaak lichter dan heren modellen.

Dit maakt de schoenen niet alleen comfortabeler om te dragen, maar ook makkelijker om mee te lopen. Zo zijn er dus genoeg verschillende opties om uit te kiezen wanneer je op zoek bent naar de perfecte werkschoenen. Welke dames werkschoenen je uiteindelijk kiest, hangt natuurlijk af van het soort werk dat je doet. Ben je bijvoorbeeld veel buiten? Dan is het belangrijk om schoenen te kiezen die bijvoorbeeld waterdicht zijn en een stalen neus hebben. Werk je juist vaak in een drukke omgeving? Dan is het belangrijk dat je schoenen kiest die makkelijk te sluiten zijn, zodat je ze snel aan en uit kan doen. Kies dus altijd werkschoenen die perfect afgestemd zijn op jouw werkomgeving en -situatie. Op die manier weet je zeker dat je altijd comfortabel en veilig voor de dag komt. We hebben een ruim assortiment werkschoenen voor dames, zowel laag als hoog model.

Kleine werkschoenenmaat voor dames

Het kan een uitdaging zijn om de juiste maat werkschoen te vinden, maar met deze tips kun je de perfecte werkschoenen vinden! Als je kleine voeten hebt, is het belangrijk om te weten welke merken goed passen. Sommige merken werkschoen houden rekening met kleinere maten, terwijl andere niet doen. Daarnaast moet je ook letten op de pasvorm. Een werkschoen die te ruim is, kan knellen en irritatie veroorzaken. Kies liever voor een schoen die iets losser zit, maar nog steeds comfortabel is.

Werkschoenen voor dames veiligheidsnormeringen

Werkschoenen voor dames komen in alle veiligheidsnormeringen. Dit betekent dat er altijd een paar werkschoenen beschikbaar zijn die aan de eisen van uw bedrijf voldoen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste maat dames werkschoenen aanschaft, zodat u comfortabel kunt lopen en werken.

S3 normering -Dit zijn de werkschoenen dames met de hoogste veiligheidsnormering. Deze schoenen zijn stevig en beschermen je voeten goed tegen vallende voorwerpen of scherpe objecten, vaak voorzien van een composiet of stalen neus. Anti-perforatie tussenzool en antistatische eigenschappen. Ook zijn ze waterdicht, waardoor je voeten droog blijven in natte omstandigheden.

S2 normering – Werkschoenen dames met de S2-normering hebben een iets lagere bescherming dan S3-schoenen, maar bieden wel een goede bescherming voor je voeten. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn waterdicht, waardoor ze ook geschikt zijn voor werken in natte omstandigheden.

S1P normering – De S1P-norm is de laagste veiligheidsnorm voor werkschoenen, maar dit betekent niet dat deze dames werkschoenen minder stevig of minder beschermend zijn. Ze bieden namelijk wel een goede bescherming tegen vallende voorwerpen of scherpe objecten. Ook zijn ze waterdicht, waardoor je voeten droog blijven in natte omstandigheden.

Naast de standaard werkschoen verkopen wij ook werk klompen, vaak voorzien van een gesloten hiel en of stalen neus. In vele maten en kleuren.

Producten gevonden?

Bekijk nu de nieuwste producten en vind uw dames werkschoenen met de juiste veiligheidsklasse en correcte eigenschappen. Product gevonden? Plaats de artikelen in uw winkelwagen en u kunt eenvoudig online veilig en snel betalen. Snelle levering! Ruim assortiment veiligheidsschoenen voor mannen en vrouwen, de nieuwste producten van alle merken als het merk Puma, Safety jogger, Redbrick, No Risk, Grisport Safety, Reebok en nog veel meer andere merken. Ook hebben een ruime selectie dames werkschoenen.