Klompen met open hak

Werk klompen met open hak zijn een must-have voor iedereen die veel tijd doorbrengt op de werkvloer. Deze comfortabele schoenen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, dus er is altijd wel een paar dat perfect bij u past.

Toont alle 22 resultaten

OVER

Klompen

Klompen voor op het werk

Van kantine keukens tot ziekenhuizen en dokterspraktijken: Functionele werkkleding is belangrijk in bijna elke bedrijfstak. Vooral wanneer met een hoge bewegingsintensiteit wordt gewerkt, worden de voeten zwaar belast. Om pijnlijke voeten aan het eind van de werkdag te voorkomen, vindt u bij ons een ruime keuze aan comfortabele werkschoenen. De klomp geniet in vele beroepen grote populariteit wegens zijn soepelheid en hoog draagcomfort. Verpleegkundigen waarderen de voordelen van het robuuste schoeisel evenzeer als koks of laboratoriummedewerkers. 

Stevige zolen en open hak

Klompen zijn halfopen schoenen met een stevige zool. Deze pantoffelachtige schoenen ontwikkelden zich uit de massieve houten zolen die lange tijd in de Engelse en Zweedse streken werden gebruikt, aan de voorkant waarvan een halve vorm van leer of canvas werd gespijkerd.

De Nederlandse klomp, bijvoorbeeld, die ook op dit concept is gebaseerd, werd zeer populair. Tegenwoordig worden schoenen echter van allerlei materialen gemaakt, maar ze zijn nog steeds gebaseerd op het eenvoudige en materiaal besparende fabricageconcept. Zij behoren tot de favoriete soorten werkschoenen, vooral in de verpleging, voor medisch personeel en voor keukenpersoneel.

Als werkschoenen hebben zij het grote voordeel dat zij zeer comfortabel zijn en qua gebruik lijken op een behaaglijke pantoffel. In onze winkel hebben wij werkklompen in vele verschillende uitvoeringen, maten en kleuren voor dames, heren en kinderen.

Werkklompen kunnen volledig open worden gedragen of met een bevestigingsriempje voor de hiel. Bij bijna alle modellen kan het riempje vanaf de hiel over de schoen worden geschoven als het niet meer nodig is.

Veiligheidseisen

Zelfs in halfopen uitvoering voldoen onze werkschoenen aan de eisen van de geldende voorschriften en normen dankzij hun antislipzolen, ergonomische voetbedden en ademende materialen. De bij ons verkrijgbare klompen worden aangeboden in de beschermingsklassen OB, S1 en SB, alsook in ESD-schoenen en autoclaveerbare versies. De veiligheidsklompen zijn voorzien van een beschermende neus van aluminium of staal.
Werkschoenen voor geneeskunde, zorg, keukens en meer.

Op veel werkplekken moeten werknemers lange tijd staan en lopen, daarom is schoeisel van bijzonder belang. Om te voorkomen dat voeten en benen moe worden, moeten werkschoenen met een voetbed of dempingssysteem worden gekozen, die de voet voldoende bewegingsvrijheid bieden.

Onze werkklompen voldoen aan deze eisen en zijn zowel comfortabel als gemakkelijk te reinigen. Slipvaste buitenzolen zorgen bovendien voor veiligheid op alle ondergronden.

Maak nu gebruik van ons repertoire werkschoenen om uzelf en uw medewerkers optimaal uit te rusten op alle werkterreinen.

Klompen (wit) voor een professionele uitstraling in geneeskunde en zorg

Voor het dagelijkse werk in de gezondheidszorg hebben verpleegsters, ziekenverzorgsters, doktersassistenten en geriatrische verpleegsters verschillende soorten schoeisel nodig, zoals klompen. Wit, groen en zwart zijn enkele van de aangeboden kleuren. Dankzij hun frisse designs kunnen kleurrijke klompen uw werkmotivatie verhogen en afwisseling brengen in uw dagelijkse werkroutine. Tegelijkertijd hebt u echter ook schoenen nodig die de juiste functionaliteit hebben, zodat u ze tijdens het werk goed kunt gebruiken.

Inspirerend vertrouwen

In medische beroepen is het belangrijk dat zelfs de kleding vertrouwen wekt bij patiënten en personeel. Daarom moet bij de keuze van alle kleding, zoals jasjes en broeken, rekening worden gehouden met een professionele uitstraling en dit geldt ook voor klompen. Wit is de dominante kleur hier, het straalt bekwaamheid en ernst uit. Felle klompen in gevarieerde kleuren zoals aqua, lavendel of bordeauxrood kunnen echter ook geschikt zijn, afhankelijk van de locatie. Het belangrijkste is dat u zich comfortabel voelt met het schoeisel en de klompen met plezier draagt, zelfs tijdens langere werkdagen. Dit zal uw motivatie verhogen en ervoor zorgen dat u met plezier naar het werk gaat.

Aangenaam om te dragen

Andere kenmerken van klompen (witte of gekleurde klompen) maken ze comfortabeler om te dragen. Zo worden bijvoorbeeld materialen als Duflex gebruikt, die superzacht zijn en daardoor bijzonder comfortabel om te dragen. De bovenmaterialen en voetbedden zijn meestal gemaakt van ademende materialen en zijn antibacterieel, zodat aan uw hoge hygiëne-eisen aan de schoenen kan worden voldaan. Warmteophoping in de schoenen wordt effectief voorkomen door maatregelen zoals een geperforeerde toebox. Dit helpt hevig zweten te voorkomen.

Hoge veiligheid

Klompen (wit en andere kleuren) voor werknemers in medische beroepen worden aangeboden met speciale zolen die antislip zijn. Klompen met deze eigenschappen zorgen ervoor dat u veilig kunt lopen, zelfs op gladde vloeren in klinieken, tehuizen en dokterspraktijken. De slijtvaste zolen zijn ook schokabsorberend, zodat schokken kunnen worden opgevangen en uw voet beschermd blijft.